Café Heimdal: Skriveworkshop for unge med innvandrerbakgrunn

Hei! Vi ser etter deg som er ung, har innvandrerbakgrunn og er bosatt i bydel sør! 

I forbindelse med prosjektet Tatt av Heimdal arrangerer Heimdal Kunstforening en skriveworkshop for heimdalinger med opprinnelse i et annet land. Temaet for workshopen er Heimdal og identitet, og vil resultere i en liten utstilling i cafeen vår der vi henger opp tekstene i plakatform.

Workshopholderne er Trondheimsforfatterne Rune Hjemås og Mathias Samuelsen, som begge har erfaring med lignende arrangement.

Selve workshopen vil være 12. mars 16.00-19.00 i kunstforeningens lokaler, og utstillingen vil markeres med en sammenkomst i cafeen 29. mars. Deltagerne vil få en oppgave på forhånd som skal forberedes til workshopdagen. Workshopen har en deltagergrense på 10 personer. Gratis – første mann til mølla!

Er du mellom 16 og 25 år og syns dette hørtes spennende ut?

Kontakt oss for påmelding eller spørsmål på heimdalkunstforening@gmail.com eller på sms 471 46 243.


Café Heimdal er en del av satsingen Tatt av Heimdal.

Tatt av Heimdal er et samarbeid mellom kurator Helga-Marie Nordby og Heimdal Kunstforening. Gjennom ulike sosiale og utforskande prosjekter ynskjer kunstforeininga å skape engasjerande møter mellom kunst, stad og menneskjer. Eit av måla med prosjektet er utvikle foreining og staden gjennom deltaking og aktiv engasjement i våre egne omgivnadar. Tatt av Heimdal har mange lag og skje i fleire omgangar fram til sumaren 2017.

Tatt av Heimdal er støtta av Torstein Erbos Gavefond, Norske Kunstforeninger, Norsk Kulturråd, Fritt Ord, Sør-Trøndelag Fylkeskommune og Trondheim Kommune.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s